INFORMACIJE ZA RODITELJE

Osnove klasičnog baleta i Suvremeni ples, Jazz dance, Free dance style

Program plesa u koji želite uključiti Vaše dijete organizira Udruga POKRET, čiji se voditelji bave pedagoškim radom na području suvremenog plesa preko dvadeset godina, naravno uz mlade snage. Voditelji koji će raditi s Vašim djetetom stručno su osposobljeni, sa završenom Školom za suvremeni ples Ane Maletić ili Školom za klasični balet.
Program se odvija dva puta tjedno po 45 minuta za početni stupanj, te dva puta tjedno po 60 minuta za ostale. Pred javni nastup ili smotre probe se održavaju dodatno po potrebi. Planiramo najmanje dva nastupa godišnje u kazališnim prostorima za sve grupe, ali također nastupamo prema prilici i potrebi kao npr. nastup povodom Dana škole, Božičnih događanja, na susretima plesnih skupina, posebnim plesnim projektima itd.

 

 

 

OPREMA ZA VJEŽBANJE

Uvriježeno je da za nastupe, radi boljeg dojma, svi imaju isti dres i papuče. Stoga nemojte žuriti s kupovinom dresova jer je nužno da svi imaju isti dres i papuče. Te će dresove djeca koristiti i narednih godina dok god ih ne prerastu, a podloga su za kostim prilikom nastupanja, koji im najčešće mi osiguramo iz našeg fonda kostima. (Ukoliko imate neki bolji izvor za opremanje grupe dresovima od onoga koji Vam nudi pedagog, postoji mogućnost dogovora s pedagogom.)
Papučice se isključivo kupuju u dućanima s plesnom opremom. To su „baletne papuče mekane“, o boji ćete se dogovorit s voditeljem. Nisu odmah obavezne ali bi bilo dobro kad kupujute da kupite odgovarajuće, jer nije velika razlika u cijeni od običnih gimnastičkih papuča koje se mogu nabaviti u trgovačkim centrima a te nisu dobre.
Za Jazz dance i starije skupine to nije pravilo nego se dogovaraju o kostimu s voditeljicom ovisno o temi i karakteru koreografije koje plešu.

 

OPREMA ZA NASTUPE      VAŽNO!!!!

ODJEĆA: Za redovito vježbanje potrebno je nositi dres ili odjeću pripijenu uz tijelo: tajice ili „bicke“ i majicu od elastičnog materijala.
OBUĆA: Vježba se u mekanim papučicama (balerinkama) ili čarapama prema preporuci voditeljice.

 

ČLANARINA

Ukupni iznos participacije za plesne programe je 324€ ili 9 obroka po 36€. Ukupan broj sati planiranih u jednoj školskoj/pedagoškoj godini koji iznosi 72. Državnim blagdanima i u vrijeme školskih praznika se ne radi.
Drugo dijete ima popust 20 %, a treće 50 % na važeću cijenu. Iznos se uplaćuje mjesečno na račun udruge Pokret putem uplatnice koju će svaki mjesec uručiti pedagog. Prilikom internetskog plaćanja obavezno upisati poziv na broj sa uplatnice za ratu koja se plaća.
Djeca trebaju dolaziti redovito. Participacija u troškovima programa je fiksna i ne ovisi o djetetovim dolascima na treninge. Ukoliko se promjene okolnosti, dođe do prekida dolaženja radi dužeg najavljenog izbivanja ili je dijete duže bolesno (više od četri tjedna) moguće je na osnovu pismene zamolbe i medicinske ispričnice zatražiti popust.


Informacije na mob
091/251-7651 Snježana;
091/727-3755 Vlatka;
091/936-9574 Mateja;
095/900-9498 Tena;
091/933-2416 Mirna                                                                                            

 

 

STATUT UDRUGE